top of page

Hvorfor Fysiurgisk Hesteterapeut?

Drømmen har altid været at blive dyrlæge. Men jeg har aldrig rigtig været god til at gå i skole. Det var ikke fordi jeg ikke kunne finde ud af fagene (selvfølgelig er noget lettere end andet), men det med at nogen der styrede hvornår jeg skulle arbejde med hvilke fag har bare aldrig været mig.

Jeg tager den lange seje kamp igennem gymnasiet, som næsten føles obligatorisk når man stopper i folkeskolen. Det er ikke en dans på roser og skifter skole 3 gange løbende grundet manglende trivsel. MEN! Jeg kommer igennem ilden, om på den anden side og med 12 i min hue og et godt gennemsnit!


Jeg husker at føle mig ovenpå og klar til at opsøge drømme studiet som dyrlæge. Men idét jeg skal til at sende ansøgningen afsted får jeg en knude i maven. Det er den knude jeg lige havde kæmpet mod i 3 år igennem gymnasiet.

Dyrlæge studiet er jo 5-6 år hvor jeg skal igennem den samme kamp jeg lige havde afluttet og gav op hvis jeg allerede nu blev skidt tilpas med tanken ville det jo ikke blive bedre.


Jeg vælger at træde fra, give mig selv en pause og arbejde lidt og mærke efter hvad jeg skal med mit liv og hvor min sti skal føre mig hen.

Jeg falder over uddannelsen til Fysiurgisk hesteterapeut hos center for dyreterapi. Den var kortere og delvist selvstudie. For første gang siden tja.. hvem ved hvornår fik jeg sommerfugle i maven, varme og glæde i kroppen.


På denne måde kunne jeg arbejde med vores kære heste som ønsket, men slippe for det jeg frygtede.. Mange års skolegang med ondt i maven.


Det har været en hård kamp med lange køreture fra Roskilde til Hirtshals for at gå på skole, og man skulle tro det var løgn hvor meget information de formå at putte ind i mit hoved på de blot 2 dage vi er af sted. Men jeg elskede det og jeg glædede mig hver gang!


Nu 17 måneder senere sidder jeg færdig og jeg har lært så meget om ikke mindst mig selv, men også vores kære heste! Som er så komplekse dyr.


Så hvorfor fysiurgisk hesteterapeut?


Jo for her får jeg lov at kigge på hele hesten, ned til den mindste detalje, jeg får lov ikke kun at sige at den har en spænding her eller der men også hvorfor og hvordan vi kommer ud af det mønster. Og det bedste er?

Jeg ved jeg kun har kradset til overfladen på en verden fyldt med så meget viden indenfor disse dyr som virkelig er magiske og imponerende dyr.


Jeg elsker mit nye arbejde! Og jeg elsker at komme ud og hjælpe jer med jeres heste! Og jeg ved jeg er på den rette sti for mig !

31 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page